IT MJESTO OD JUTRA
DO VEČERI

Iako smo smješteni u centru Zagreba, u Dežman baru nudimo bijeg od gradske vreve. Ljepota bara krije se u tome što donosi najbolje od dva svijeta: ujutro je mirno mjesto za prvu kavu, doručak ili sastanak, a popodne za druženje i opuštanje poslije posla, zabavne večeri i subotnjeg provoda. Imamo i jednu od najljepših zagrebačkih terasa, gdje se uvijek traži mjesto više.

DEŽMANBAR

dezman-bar-steak

NAGLASAK NA LOKALNOM
I SEZONSKOM

GASTRONOMSKA PONUDA U DEŽMAN BAR-u SASTOJI SE OD ZDRAVIH NAMIRNICA S DOMAĆIH OPG-OVA S NAGLASKOM NA SEZONSKE PROIZVODE KOJI JELIMA DAJU KVALITETU I SVJEŽINU.

PREPOZNATLJIVOST NAŠEG DORUČKA KRIJE SE U JELIMA OD EKOLOŠKIH JAJA S LOKALNE FARME, DOK INSPIRACIJU ZA VAŠE OMILJENE SALATE PRONALAZIMO U SVJEŽIM SEZONSKIM NAMIRNICAMA. PUNU PAŽNJU PRIDAJEMO I PORIJEKLU MESA, POSEBICE ODLEŽANIH STEAKOVA KOJE PRIBAVLJAMO OD RENOMINIRANIH DOMAĆIH UZGAJIVAČA GOVEDA.

jelovnik

U NAŠOJ BOGATOJ PONUDI PRONAĐITE NEŠTO ZA SEBE! BIRAJTE IZMEĐU OBILNOG DORUČKA, MAŠTOVITIH PREDJELA, GLAVNIH JELA U VIDU BOGATIH SEZONSKIH SALATA, RUČNO RAĐENIH TJESTENINA ILI SE POČASTITE ZVIJEZDOM NAŠEG JELOVNIKA:  FILET MIGNON POSLUŽEN SA ŠPAROGAMA I DEMI GLACE UMAKOM.

OKUSITE DAŠAK EGZOTIKE U JELIMA POPUT PROLJETNIH ROLICA, HARRISA PILETINE, TERIYAKI KOZICA ILI HUMMUSA.

ZA ISTINSKE MESOLJUPCE PRIPREMILI SMO BEEF TAGLIATU I NEIZOSTAVNI BURGER OD ODLEŽANE DOMAĆE JUNETINE, A ZA ONE U ŽURBI, TU SU I DALJE NAŠI POZNATI SIGNATURE SENDVIČI KOJI SU OBUKLI NOVO RUHO.

rezerviraj mjesto